Ultima actualizare: aprilie 2020

Informatii generale

SC Magnum Photo Studio SRL cu sediul pe strada Piata Amzei, nr 15, sector 1, Bucuresti, Zona Amzei, administrata de Alexandru Belciuganu si reprezentata online prin intermediul site-ului web magnumstudio.ro, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal si se angajeaza sa protejeze si sa nu instraineze in nici un fel catre terti datele dvs personale pe care ni le dezvaluiti online, prin intermediul retelelor sociale sau telefonic.
Confidentialitatea datelor dvs cu caracter personal ramane una din preocuparile principale ale SC Magnum Photo Studio SRL si prin prezenta pagina va informam cu privire la prelucrarea acestor date in contextul utilizarii site-ului magnumstudio.ro.

GDPR

Suntem aliniati cu regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si conform GDPR, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopurile precis mentionate datele dvs personale pe care ni le furnizati folosind site-ul nostru.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele dvs sunt folosite strict pentru a va putea contacta si trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele dvs personale.

Contact via email
Daca ati ales sa ne trimiteti un mesaj direct catre adresa noastra de mail contact@magnumstudio.ro, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde ori de cate ori va fi necesar. In urma contactului vom colecta adresa de mail si alte date personale pe care le-ati oferit voluntar in mesaj. Aceste date raman stocate la noi, le vom folosi doar pentru a va putea raspunde sau contacta. Nu oferim altor terti datele dvs personale si puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@magnumstudio.ro.

Contact telefonic
In urma folosirii contactului telefonic catre numarul nostru de telefon 073 606 9966, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde sau contacta telefonic ori de cate ori va fi necesar. Numarul dvs de telefon nu va ramane stocat la noi decat daca veti deveni client si il vom folosi doar pentru a va putea contacta. Nu vom oferi altor terti numarul dvs de telefon in scopul de marketing. Puteti solicita stergerea numarului de telefon printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@magnumstudio.ro sau telefonic.

Analiza si statistici trafic
Site-ul magnumstudio.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care vizitatorii folosesc site-ul si pentru a obtine statistici cu scopul imbunatatirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibila colectarea datelelor dvs in mod automat, cum ar fi durata si ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit si adresa IP. Responsabilitatea colectarii datelor revenind direct Google Inc.

Retelele sociale
Daca ne contactati prin intermediul unei retele sociale cum ar fi facebook sau instagram, va vom raspunde dar nu vom salva datele dvs de contact decat daca deveniti clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create pana in prezent si pe care le vom crea in viitor. Nu oferim altor terti datele dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@magnumstudio.ro, specificand cu exactitate profilul si de pe ce retea de socializare ne-ati contactat.

Durata pentru care va prelucram datele
Nu oferim un termen, datele dvs raman stocate la noi si le vom folosi doar pentru a va putea raspunde, contacta si pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele dvs personale. Puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail contact@magnumstudio.ro.

Pentru mai multe informatii sau solutionarea de litigii va rugam sa ne contactati pe adresa contact@magnumstudio.ro.