MAGNUM studio
Advertising
Comunicam prin imagini experientele, calitatile si senzatiile pe care le creaza un produs. Adevarata valoare a fotografiei comerciale vine printr-o imagine care se intipareste in mintea consumatorului, iar pentru a crea rezultate memorabile folosim cele mai noi resurse din arta si tehnologie.
See more
Fashion
Editoriale de moda, campanii, povesti vizuale, book-uri de modele si o incursiune eclectica in lumea fascinanta a modei. Fie ca e vorba de sedinte in studio, in locatii speciale sau in natura, we got you covered!
See more
Beauty
De la portrete simple de beauty la proiecte complexe, editoriale si comerciale ce pun in evidenta frumusetea umana, feminina sau masculina.
See more
Glamour
De la senzualitate la nuduri artistice, fotografia glamour este una din pasiunile personale si o forma de a pune in valoarea feminitatea si expresivitatea corpului uman.
See more
Evenimente
Orice moment special din viata sau din cariera va dura o eternitate daca va fi surprins in fotografiile noastre de eveniment. Surprindem in poze gale, baluri sau concerte. Poate fi fotografie de nunta, botez sau petrecere pana la conferinte, workshop-uri sau evenimente corporate.
See more